Werkplaats


Nippon Bikes beschikt over een professionele open werkplaats waar wij in staat zijn de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw motor vakkundig te verrichten. Wij zijn méér dan bekwaam op technisch gebied, bij ons staat er geen leerling aan uw motor te prullen!

Niet alleen het (groot)onderhoud aan de motor, maar ook voor grotere reparaties als versnellingsbakken, revisie, schadeherstel, het oplossen van (elektronische) storingen bent u bij Nippon Bikes aan het juiste adres voor een vakkundige, snelle en betaalbare afhandeling.

Ook beschikken wij over een Superflow testbank om u zo goed en zo professioneel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Meten is weten! Meer informatie hierover vindt u onder het kopje 'testbank'. 

Ultrasoon reinigingsbad

Wij beschikken wij over ultrasone apparatuur waarmee wij vervuilde onderdelen zoals carburateurs en injectors weer in nieuwstaat terug kunnen brengen. Loopt de motor slecht na bijvoorbeeld lang stilstaan? Vervuiling is in veel gevallen oorzaak van het probleem!

Wij doen dit voor zowel motoren, buitenboordmotoren, jetski's en karts. Na het reinigen adviseren wij ook altijd de carburateurs of het gasklephuis te synchroniseren. Ook hiervoor beschikken wij over moderne digitale apparatuur zodat dit snel en nauwkeurig gebeurt. Ook kunnen wij met deze apparatuur een eventuele lek op het in- of uitlaatkanaal snel detecteren.

Bandenservice

Nippon Bikes kan uiteraard ook vers rubber verzorgen voor uw motorfiets. Wij doen dit tegen concurrerende prijzen met veel kennis door ervaring. Voor de bandenservice passen wij meestal quick-service toe waardoor u er gewoon op kunt wachten.  Wij kunnen u snel vertellen welke banden voor u geschikt zijn en welke minder geschikt. Door veel rijervaring, zowel op straat als op het circuit, rijdt u weg op de juiste band voor uw toepassing!

Contactgegevens


Dominee Kopsstraat 54 
5022 CH Tilburg

 
06 14504018


contactformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag 9:30-18:30u
Vrijdag 9:30-18:30u
Zaterdag 10:00-17:00u
Zondag Gesloten

Uit het oogpunt van flexibiliteit m.b.t. inkoop, ophaalservice, ondersteuning en dergelijke kan het voorkomen dat wij er even niet zijn:

Bel altijd even voordat u langskomt om eventuele teleurstelling te voorkomen! 

Op afspraak is het ook mogelijk uw motor in de avonduren te kopen, te brengen of op te halen!

Route naar Nippon Bikes