Service

Service; een hoop bedrijven gebruiken deze term maar welk bedrijf helpt u nu écht als u hulp nodig heeft? Service is bij ons niet gekoppeld aan hoge rekeningen, iets waar we trots op zijn!

Motorcheck:

Voor slechts €25,- verzorgt Nippon Bikes een motorcheck zoals wij die bij onze onderhoudswerkzaamheden hanteren. Wij maken een indicatierapport van de staat waarin de motor verkeert. Dit wordt gedaan door de motor op meer dan 60 punten te controleren.

Aankoopcheck:

Nippon Bikes kan u helpen met het keuren van een motor die u wilt kopen. Beter vooraf checken als achteraf balen is hier de boodschap. Wij voeren een onpartijdige keuring uit en zeggen eerlijk waar het op staat. Doe dit dus! 
De keuring kost slechts €25,-, voor een keuring inclusief een test op onze testbank bent u slechts €65,- kwijt. De prijs van nog geen halve motorband voor een berg zekerheid!

Ophaalservice:

Nippon Bikes is in de gelegenheid motorfietsen op te halen (op afspraak) bij defecten, ongevallen en onderhoud. Voor groot onderhoud inclusief klepspeling controleren doen wij dit gratis (binnen een straal van 10km). 

Motoren ombouwen/aanpassen

Nippon Bikes heeft ruime ervaring met het professioneel aanpassen van sport- en racemotoren. 

Dit aanpassen loopt uiteen van andere knipperlichten monteren op uw straatmotor tot het compleet (her)programmeren van de ECU voor specifiek circuitgebruik in combinatie met aangepaste remmen, vering, geometrie, tandwielverhoudingen etc etc. Dus of u nog gaat voor het rondje naar het terras of het rondje circuit Assen; Nippon Bikes regelt het. Snel, vakkundig, betaalbaar. 

 

 

Contactgegevens


Dominee Kopsstraat 54 
5022 CH Tilburg

 
06 14504018


contactformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag 9:30-18:30u
Vrijdag 9:30-18:30u
Zaterdag 10:00-17:00u
Zondag Gesloten

Uit het oogpunt van flexibiliteit m.b.t. inkoop, ophaalservice, ondersteuning en dergelijke kan het voorkomen dat wij er even niet zijn:

Bel altijd even voordat u langskomt om eventuele teleurstelling te voorkomen! 

Op afspraak is het ook mogelijk uw motor in de avonduren te kopen, te brengen of op te halen!

Route naar Nippon Bikes